Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

"Privacy Congres: Lessen na één jaar GDPR" van Politeia - 26.02.2019

06/02/2019

Op 26 februari gaat het Privacy Congres: Lessen na één jaar GDPR van Politeia door in het Vlaams Parlement te Brussel.

Na een inleiding door professor Frankie Schram zal de keynote spreker, dr. David Stevens (DPO Nielsen), eerst een beeld schetsen van de ruimere context en trends op het vlak van privacybescherming in Europa en wereldwijd. In het tweede deel gaan DPO’s uit verschillende private en publieke sectoren tijdens een panelgesprek dieper in op hun aanpak van de vereisten van de GDPR. Zij lichten hun plannen en prioriteiten toe en zullen daarbij ook aangeven wat wel en niet op het terrein succesvol is gebleken. Dit panel staat onder leiding van Willem Debeuckelaere (voorzitter Gegevensbeschermingsautoriteit). De namiddag wordt vervolgens afgesloten door Barbara Van Den Haute (Administrateur-generaal bij Agentschap Informatie Vlaanderen).

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je hier terecht.