Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Oproep tot aanvullen IT maturiteitsmeting op vlavirgem.be

15/02/2019

Ons VlaVirGem portaal draait ondertussen op volle toeren en wordt reeds druk bezocht. Dit is een portaal van en voor elkaar. Door het invullen van de IT Maturiteitsmeting kom je de stand van zaken te weten van je bestuur, weergegeven in percentages en typering. Wanneer heel Vlaanderen deze meting ingevuld heeft, kunnen wij aan de slag om hier tendensen uit te halen en gezamenlijke streefdoelen voorop te stellen. Heb je je maturiteitsmeting nog niet ingevuld, dan kan dit nog steeds op vlavirgem.be

Naar aanleiding van het Digitaal Archief Vlaanderen (DAV) hebben we nog enkele vragen toegevoegd in de meting. Heb je je meting reeds volledig ingevuld en geen zin de extra vragen te zoeken, dan kan je via deze link ook enkel deze extra vragen invullen. Wij zorgen er voor dat deze in jouw maturiteitsmeting geïntegreerd worden.

Ook de oplossingscatalogus leeft! Er zijn sinds 13 december reeds meer dan 120 besturen die uit de meer dan 500 oplossingen hebben aangeduid welke zij gebruiken. Hoe meer oplossingen worden aangeduid, toegevoegd en gewaardeerd, hoe nuttiger dit platform wordt. Dit kan je ook doen via de profielpagina van jouw gemeente op vlavirgem.be.

Aarzel niet ons te contacteren mocht je vragen hebben!