Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR organiseert een halfdaagse opleiding "Masterclass risicobeheer"

06/03/2019

De opleiding heeft als doel om inzicht te geven in de juist terminologie binnen risicobeheer en aan de hand van praktische oefeningen risicoscenario’s te identificeren en te analyseren. Aansluitend wordt ook een inleiding gegeven over risico-opties en maatregelen om risico’s te beperken. De onderliggende methode is MAPGOOD.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die een beetje zicht heeft op informatiestromen, aangezien cybercriminaliteit een van de grootste bedreigingen is voor elke organisatie, en informatiebeveiliging een verantwoordelijkheid is van iedereen in de organisatie. Het is absoluut geen ICT-technische training.

Koenraad Béroudiaux, Certificatie-auditor ISO 27001 is docent en zal u aan de hand van praktische voorbeelden een beter inzicht geven in risicobeheer.

>> Klik hier om in te schrijven voor 5 juni in Lokeren
>> Klik hier voor alle V-ICT-OR opleidingen