Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Laat je stem horen in verband met de nieuwe ICT raamcontracten!

13/03/2019

Het Facilitair Bedrijf biedt aan entiteiten van de Vlaamse overheid en lokale besturen een ruim ICT-aanbod onder de vorm van raamovereenkomsten:

  • Ontwikkelingsprojecten
  • Exploitatie-gebonden ICT-diensten
  • Technische ondersteuning via ICT-profielen).

Die raamovereenkomsten lopen af in de periode 2021-2022. Om tijdig een vernieuwd ICT-aanbod te kunnen voorstellen, heeft Het Facilitair Bedrijf het programma 'ICT-contracten 2022' gestart. Alle informatie die vrijgegeven kan worden voor het brede publiek, zal gepubliceerd worden op https://overheid.vlaanderen.be/programma-ict-contract-2022 van zodra beschikbaar.

Met het oog op het uitwerken van een visie en een blauwdruk voor de toekomstige ICT-raamovereenkomsten en de wijze waarop ze in de markt gezet zullen worden, is een ruime bevraging van alle belanghebbenden (beleidsbepalers, (potentiële) klanten, potentiële dienstverleners) gepland.

We peilen in een verkennende vragenlijst naar wat de lokale besturen van de huidige raamcontracten vinden, en wat voor de nieuwe prioriteert: prijs, kwaliteit, duurzaamheid, gemak…

>> Klik hier om de vragenlijst in te vullen