Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Wat een fantastisch groepje tijdens onze eerste editie van DPO's @ the bar!

15/03/2019

Gisteren was het dan zover. Om 14u ging de eerste editie van DPO's @ the bar van start. We geloven sterk in het concept, maar ook voor ons was het een beetje uitkijken naar het verloop van deze eerste editie. We waren zo goed mogelijk voorbereid met een scenario'tje en vragen voor mocht het gesprek niet meteen los lopen.

Maar dat scenario mocht al snel aan de kant gelegd worden. Wat een fijn groepje mensen hadden we daar bij elkaar aan onze toog. Een mooie verzameling van verschillende profielen die één voor één hun zegje deden en maar al te graag luisterden naar anderen om zo vooral te leren van elkaar. Onze toog werd bemand door enkele DPO's uit lokale besturen, enkele V-ICT-OR specialisten die uit het werkveld komen, mensen met een KMO achtergrond, specialisten van de Vlaamse Overheid en mensen die de wettelijke kant van het verhaal bekeken. Een mooie variatie aan profielen die er voor zorgde dat heel veel vragen of problemen meteen een oplossing kregen.

Al snel was het 16u30 en diende onze barman van dienst (Eddy) zijn toog stilletjes aan te sluiten. Zo vertrok iedereen huiswaarts met een rugzak vol nieuwe ervaringen, oplossingen en vooral veel nieuwe en interessante contacten.