Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

BBC Digitaal? Da's ideaal!

26/03/2019

De Beleids- & Beheerscyclus (in Nederland spreken lokale besturen over de Planning & Controlcyclus) is vaak een "papieren exercitie". Niet zelden vraagt men zich af wat de status van beleidsdoelstellingen, KPI's, financiën, actieplannen en acties is gedurende een legislatuur. Rapportage processen duren lang en vereisen gebruik van systemen waar ambtenaren niet altijd even goed in thuis zijn. In deze workshop tijdens Shopt IT laat David Stelma van Pepperflow u kennismaken met een digitale BBC in een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke SAAS Oplossing.

Wil u deze, en nog tal van andere interessante sprekers horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven