Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Tobibus, de drijvende kracht achter uw MidOffice

27/03/2019

De Tobibus van Tobania is een servicebus waarmee steden en gemeenten veralgemeende toegang tot authentieke databronnen (rijksregister, kruispuntbank onderneming, kadaster, CRAB-databank, GIPOD, …) kunnen verkrijgen in een gestandaardiseerd formaat. Zo kunnen zij in hun eigen Midoffice-oplossing een 360°-beeld waarnemen van al hun burgers. Bovendien zorgt de integratie met een CMS-systeem – dankzij een automatische (terug)stroom van informatie – voor de perfecte dienstverlening. Ondanks het feit dat de Tobibus, die volledig draait in de cloud (MS Azure), nog een jong product is, werden er ondertussen al heel wat interessante connecties voorzien met derde partijen die ongetwijfeld aan elke stad of gemeente een meerwaarde zullen bieden. Kom gerust luisteren – en vooral kijken – zodat ook u overtuigd bent!

Wil u Robert-Jan van de Moostdijk van Tobania, en nog tal van andere interessante sprekers horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven