Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Laat je horen! Online bevraging ICT raamcontracten van de toekomst

27/03/2019

Welke van je ICT noden blijven vandaag onbeantwoord door het centrale aanbod van Het Facilitair Bedrijf? Hoe sta jij tegenover de kostprijs? Hoe belangrijk is integratie met andere diensten? Met welke diensten? Waar ligt voor jou de meerwaarde van een raamcontract? Laat van je horen!

Binnen Het Facilitair Bedrijf identificeert men momenteel in het kader van het programma “ICT-contracten 2022” de huidige en toekomstige noden op gebied van ICT ondersteuning. Ze willen dit moment meer dan ooit gebruiken om input te verzamelen vanuit alle hoeken. Die input nemen ze dan mee in de voorstellen die zullen opgemaakt worden in de loop van 2019.

Het verzamelen van input doet men op verschillende manieren, onder meer via een online vragenlijst bij bestaande en toekomstige klanten. Dit moet hen toelaten om een beter zicht te krijgen op jullie ervaringen met de huidige diensten, maar vooral om het toekomstige aanbod te kunnen aanpassen aan jullie noden. Graag weten ze waar je tevreden over bent en wat je wenst te behouden, maar evenzeer voor welke huidige vraagstukken je beroep doet op andere partijen. Om zo beter te begrijpen hoe Het Facilitair Bedrijf kan helpen in de toekomst.

De vragenlijst neemt ongeveer 15 min van uw tijd. Grijp deze kans en zorg dat Het Facilitair Bedrijf weet wat jij nodig hebt.

>> START

En daarna? Het Facilitair Bedrijf brengt de klantvraag gecoördineerd in kaart. Er komt feedback over de uitkomsten. Zo blijft u mee op de hoogte van de activiteiten van het programma in de komende weken en maanden.