Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hoe bespaar ik op mijn IT uitgaven?

02/04/2019

In het kader van de overeenkomst die V-ICT-OR gesloten heeft met Microsoft over het aanbieden van de voordeligste Microsoft licenties op de markt op een overzichtelijke manier, organiseren we samen ook enkele workshops.

Deze workshops zijn gratis voor alle V-ICT-OR leden en gaan over Office365 met al zijn mogelijkheden. Alle vragen rondom het product, de licenties en het bestellen van de licenties via de V-ICT-OR aankoopcentrale kunnen daar gesteld worden. De workshops gaan door in Zaventem in het Microsoft Technology Centrum. Per bestuur zijn er 2 deelnemers welkom. Als er één V-ICT-OR lid komt kan die ook een tweede niet V-ICT-OR lid meebrengen.

Programma

09:00-09:30

Koffie

09:30–10:00

De bouwstenen van de Microsoft Cloud

Microsoft biedt 3 clouds aan om digitale transformatie te ondersteunen en te versnellen in uw organisatie. Als introductie geven we u een kort overzicht van elk van deze clouds en hoe deze met elkaar geconnecteerd zijn.

10:00-11:30

Hoe beter samenwerken & communiceren met Microsoft 365 en al uw medewerkers?

Microsoft 365 biedt verschillende mogelijkheden om het samenwerken in uw organisatie te bevorderen en de communicatie te verbeteren. Dit kan zowel voor medewerkers die een vaste stek hebben, alsook voor "kiosk" of "firstline" medewerkers, via het Microsoft Teams platform

11:30-11:45

Break

11:45-12:15

Een modern, intelligent en mobiel intranet met SharePoint Online

SharePoint Online Communication sites, samen met de mobiele SharePoint app bieden een organisatie de mogelijkheid om op een vlotte en moderne manier nieuws te delen met de ganse organisatie. Het ideale platform voor het uitbouwen van uw intranet

12:15-13:00

Lunch

13:00–14:00

Hoe op een veilige en compliant manier samenwerken in uw organisatie?

Microsoft 365 biedt verschillende mogelijkheden om het samenwerken en de toegang tot de omgeving te beveiligen. Aan de hand van korte demos lichten we de mogelijkheden toe van Conditional Access, Terms of use, Self Service Password Reset, Mail Security, Secure Score, Compliance Manager, …

14:00-15:00

Document Management en Governance in SharePoint Online

Naast teamwork, employee engagement biedt SharePoint Online ook heel wat mogelijkheden rond het beter beheren van uw documenten: versionering, workflow, sync, metadata, …

15:00-15:15

Break

15:15-16:00

Hoe mijn Windows omgeving deployen

We lichten de mogelijkheden van Windows AutoPilot, Windows Virtual Desktop, … toe om aan te geven dat uw Windows omgeving op een vlotte manier kan gedeployed worden, alsook up to date worden gehouden

16:00-16:30

Toelichting van de mogelijkheden van het raamcontract voor het aankopen van de licenties & diensten

  • Welke mogelijkheden tot aankoop zijn er
  • Waarom is user adoption belangrijk om mee te nemen tijdens de uitrol

16:30-16:45

Wrap up

Inschrijven

  • Donderdag 9 mei
  • Donderdag 13 juni

>> Klik hier om in te schrijven
>> Ga naar de aankoopcentrale