Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De dynamische IT-maturiteitsmeting op vlavirgem.be wordt steeds slimmer

03/04/2019

Je kan nl. je de globale scores en de afzonderlijke antwoorden op alle vragen vergelijken met de andere Vlaamse steden en gemeenten. Zo vergelijk je bijvoorbeeld alle besturen uit je regio om te leren van elkaars sterktepunten of gemeenschappelijke zwakkere punten samen aan te pakken.

Je kan met één klik nu ook je eigen resultaten vergelijken met die van vorig jaar of 2 maanden geleden. Zo krijg je een mooi overzicht van je vorderingen en zie je bv. welke zaken in de afgelopen twee jaar nog niks veranderd zijn. Misschien is het nu dan wel het perfecte moment om ermee aan de slag te gaan. Als heel Vlaanderen deze meting heeft ingevuld, kunnen wij ook aan de slag met uitgebreide analyses.

Heb je je maturiteitsmeting IT nog niet ingevuld? Wacht niet langer en surf naar www.vlavirgem.be