Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

eGovFlow & connectiviteit (E-box & Mijn Burgerprofiel): digitale klantgericht in een verbonden wereld

17/04/2019

Zowel de Vlaamse (Mijn Burgerprofiel) als de federale overheid (E-box) nemen initiatieven om de digitale dienstverlening naar hun burgers te versterken. Initiatieven die elk op zich een puzzelstukje vormen van een groter geheel. Optimaal resultaat halen we pas in de verbondenheid tussen de verschillende projecten. Als één van de eerste toepassingen in België koppelt eGovFlow zowel met E-box als met Mijn Burgerprofiel. Centraal bij deze open integratie staat enerzijds de burger en anderzijds de efficiënte maar klantgerichte werking van de lokale overheid. Tijdens deze sessie tonen we u aan de hand van concrete voorbeelden hoe de puzzel gelegd kan worden. Hoe u als lokale overheid optimaal gebruik kunt maken van de initiatieven van de Vlaamse en federale overheid in combinatie met eGovFlow. Na deze sessie kunt u meteen de volgende stap zetten in de digitalisering van uw dienstverlening.

Wil u Dries Vermaut van Vanden Broele en tal van andere interessante sprekers horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven