Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het Mid-Office, van droom naar realiteit

07/05/2019

Het Mid-Office: een abstract begrip, een verre droom, een onbereikbaar iets? Luister en leer hoe BCT van deze droom een realiteit maakte bij verschillende (fusie)besturen. Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een Mid-Office. In deze sessie licht BCT toe hoe zij de lokale besturen (bege)leidt naar dit doel. Over een holistische aanpak van integraties, standaardisatie, procesmanagement, masterdata-management, programma- en projectmanagement en change management. De knoop ontrafeld, het mysterie verhelderd.

Wil u  Bert Daenen van BCT (en tal van andere interessante sprekers) horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven