Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kom op Shopt IT te weten welke nieuwe diensten V-ICT-OR u kan aanbieden

09/05/2019

Tijdens deze sessie vertelt Johan Van der Waal (V-ICT-OR) over de nieuwe diensten die V-ICT-OR u kan aanbieden.

FRAMEWORK MICROSOFT LICENTIES

Het framework voor Microsoft licenties van V-ICT-OR heeft een overeenkomst afgesloten met zodat er vanaf 2019 zeer voordelige -licenties kunnen aangeboden worden aan V-ICT-OR leden.

Deze overeenkomst kan leiden tot een ferme besparing in het budget van uw bestuur!

NoITs 

Het project ‘Network of Information & Technology Skills (NoITS)’ moet de nood aan IT-profielen bij lokale besturen lenigen door een digitaal platform te laten ontwikkelen waarop, steeds conform de overheidsopdrachtenwetgeving (gelijkheid, mededinging en transparantie), de vraag (= lokale besturen met hun behoefte aan IT-profielen) en het aanbod (= IT-profielen vanuit diverse aanbodmogelijkheden) elkaar kunnen ontmoeten.

BUYIT PUBLIC 

Stel u voor: 
Ik sta voor een aankoop en heb voor mijzelf een aantal requirements opgesomd. Ik surf naar www.v-ict-or.be en klik naar de “webshop” BuyIT Public. Hier kan ik op basis van mijn requirements even rondkijken tot een type laptop, printer, … heb gevonden die ik wil, of ik vraag het platform een match te maken op basis van mijn requirements met bestaande producten in de catalogus. Meteen krijg ik gelijkaardige / evenwaardige producten voorgeschoteld van een reeks verschillende leveranciers. Het platform geeft een mooi overzicht van de verschillende producten. Vervolgens handel ik de aankoop af door simpel aan te klikken welk product ik verkies en een korte motivering te schrijven. Het contractbeheer en facturatie verloopt via het platform. Bovendien kan ik via een centraal aanspreekpunt melden of er problemen waren. Deze worden aangepakt en teruggekoppeld. 
Te mooi om waar te zijn? Integendeel: Binnenkort willen wij voor u deze dienst uitrollen in de vorm van BuyIT Public.

Wil u Johan en tal van andere interessante sprekers horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven