Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De informatieveiligheidstool van V-ICT-OR: beheer je verwerkersovereenkomsten

10/04/2019

Wist je dat je in de informatieveiligheidstool van V-ICT-OR verwerkersovereenkomsten kunt uploaden? Per overeenkomst kun je volgende data opgeven: verwerker, software, begin- en einddatum. De tool genereert automatisch een status voor de overeenkomst op basis van de opgegeven data. Verder kun je ook bestanden als bijlage toevoegen, zoals de overeenkomst zelf en de daarmee samenhangende documenten. Onder deze functionaliteit vind je trouwens ook de sjablonen van verwerkersovereenkomst van V-ICT-OR en VVSG. Ten slotte kun je de verwerkersovereenkomsten ook per afdeling groeperen, bv. per entiteit (gemeente, AGB, OCMW …). Handig dus om je verwerkersovereenkomsten te beheren. Zie meer op www.informatieveiligheid.be