Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Heeft jouw bestuur al een wegwijsbeheerder én een informatiebeheerder/archivaris?

11/04/2019

Het Facilitair Bedrijf is de centrale dienstverlener en beleidsmaker met betrekking tot archief- en informatiebeheer voor overheden in Vlaanderen. Het Facilitair Bedrijf werkt momenteel bijvoorbeeld erg hard aan het Digitaal Archief Vlaanderen voor alle overheden in Vlaanderen, … .

Om jullie allemaal op de hoogte te kunnen houden over ons archief- en informatiebeheer en om zicht te krijgen op de aanspreekpunten neemt Het Facilitair Bedrijf samen met Informatie Vlaanderen de informatiebeheerders als “hoedanigheid” op in Wegwijs Organisatie of het Organisatieregister.

Heeft jouw bestuur nog geen informatiebeheerder/archivaris in Wegwijs Organisatie?

Neem dan contact op met jouw Wegwijsbeheerder of met wegwijs@vlaanderen.be. En vraag om er een aan te duiden in het Organisatieregister.

Weet je niet wie je Wegwijsbeheerder is?

Surf dan eerst even naar https://wegwijs.vlaanderen.be/#/organisations. Zoek je bestuur, klikt op de tab “hoedanigheden” en kijkt wie er de hoedanigheid ‘contactpersoon Wegwijs Organisatie” heeft, deze persoon is de Wegwijsbeheeder voor jouw bestuur.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat steeds de juiste persoon gecontacteerd kan worden met relevante informatie over archief- en informatiebeheer.

Mocht je nog vragen hebben over het Organisatieregister, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met wegwijs@vlaanderen.be.