Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Windows 10 op maat

26/04/2019

In deze sessie kom je te weten hoe je Windows 10 kan uitrollen op maat van jouw bestuur. Weg met al die provisioned apps a la Xbox en People, geen Fortnite en andere gesponsorde apps meer in het startmenu van elke nieuwe gebruiker. Zelf beslissen welke programma’s in elk profiel op de taakbalk komen. Stop met in nieuw profiel telkens de privacy settings aan te passen. In deze sessie kom je te weten hoe via powershell scripts, GPO, … een basis “golden image” kan bouwen zonder onnodige zaken. Windows 10 op maat van jouw bestuur dus.

Wil u Ken Goossens van Microsoft (en tal van andere interessante sprekers) horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven