Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Belpic: vlot laten werken en wat brengt de toekomst?

06/05/2019

Werkt Belpic nog steeds met oude versies van Java en Adobe of mag je deze nu eindelijk updaten? Hoe krijg je Belpic draaiende op Windows 10? Hoe los ik vaak terugkerende problemen op? Wat houdt de update naar versie 28 in juni 2019 in en hoe rollen we deze zonder problemen uit? En wat met Belpic in 2020? Welke technologie wordt er voor deze gloednieuwe build gebruikt en wat betekent dit qua randapparatuur? FOD Binnenlandse zaken schept duidelijkheid. Deze sessie is een aanrader voor elke IT-medewerker die niet langer tijd wil verliezen bij installatie en onderhoud van Belpic.

Wil u Luc Mertens van (en tal van andere interessante sprekers) horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven