Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Windows 10 sneller installeren

10/05/2019

In een vorige sessie op Shopt IT kwam je te weten hoe je een “golden image” van Windows 10 op maat kon bouwen. In deze sessie gaan we nog een stap verder. Gedaan met elk nieuw toestel via USB of CD te installeren. Ken Goossens van Microsoft toont hoe je via de Microsoft deployment toolkit zelf (gratis) een deployment server opzet waarmee je in no time nieuwe computers automatisch kan klaarstomen. O365 abonnees kunnen zelfs nog een stapje verder gaan. Synergics toont hoe je via een upgrade naar M365-licenties de installatie van je nieuwe toestellen naar “the next level” kan brengen via intune en/of Autopilot. In deze sessies kunnen we dan ook mooie nog eens verwijzen naar het raamcontract voor de licenties.

Wil u Ken Goossens van Microsoft (en tal van andere interessante sprekers) horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven