Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Meer dan 400 aanwezigen tijdens Shopt IT!

17/05/2019

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zo ver! Onze grote voorjaarsbeurs vond opnieuw plaats in het ICC in Gent.

Meer dan 400 deelnemers tekenden present, en kwamen luisteren naar verschillende praktische infosessies die gegeven werden door onder andere de Vlaamse Overheid, de Federale Overheid, V-ICT-OR zelf, andere lokale besturen en verschillende bedrijven met hun nieuwe oplossingen op de markt.

Uiterst trots zijn we ook op de verzustering met Vaardam, die officieel werd gemaakt door de onthulling van het verkeersbord. Samenwerken, leren van elkaar en informatie uitwisselen zijn dan ook zaken die wij zelf hoog in het vaandel dragen.

Bedankt aan iedereen die zijn steentje bijdroeg aan deze succesvolle editie! Wij kijken uit naar Manage IT op 12 december in Antwerpen!

Aftermovie

Foto's