Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gratis Microsoft workshops voor V-ICT-OR leden

31/05/2019

 

V-ICT-OR organiseert samen met Microsoft GRATIS infosessies voor V-ICT-OR leden.

Office 365

Azure platform

To Cloud or not to cloud

Wilt u als bestuur ook de mogelijkheden bekijken wat IaaS, PaaS of SaaS voor u betekent, of ontzorgd worden op uw infrastructuur, uw platform of al uw software? Er zijn alvast verschillende mogelijkheden en varianten.

V-ICT-OR geeft tijdens deze workshop uitleg bij de diverse varianten.

Nadien wordt er een voorbeeld uitgelicht en wordt de casus van de gemeente Zwevegem toegelicht die hun software hebben overgezet naar de public cloud van Azure. Miscrosoft vult vervolgens aan wat dit concreet voor uw bestuur inhoudt.

Een interessant programma vooral als u voor de keuze staat om te ontzorgen op uw infrastructuur.