Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw bloed binnen het directiecomité van V-ICT-OR

17/06/2019

V-ICT-OR is een vzw-structuur die opgebouwd is uit een Raad van Bestuur waarvan ook 4 mensen zetelden in het directiecomité. We zijn verheugd dat we dat directiecomité vanaf nu kunnen uitbreiden met 2 extra krachten!

Zo verwelkomen we Hendrik Van Haele. Hendrik zetelt al jaren in zowel de Raad van Bestuur, als in de werkgroep Security van V-ICT-OR. Volledig nieuw is hij dus niet.

Voor de mensen die hem nog niet kennen, Hendrik heeft een bewezen track record als IT manager met diverse IT-implementaties en organisatorische veranderingen in zowel KMO's, multinationals als lokale overheden. Zijn expertise op het vlak van Enterprise Architectuur  zorgt er dan ook voor dat hij de geknipte kandidaat is om de architectuur van VlaVirGem (ook op intergouvernementeel vlak) mee vorm te geven.

We kijken uit naar de extra input van Hendrik in onze werking.

Naast Hendrik verwelkomen we ook Pascal. Pascal heeft zijn sporen verdiend binnen diverse technisch uitvoerende functies, alsook de laatste 10 jaar binnen IT Directie en Strategische rollen. En dit telkens binnen de overheid, meer bepaald de politie- en veiligheidsdiensten. 

De laatste 5 jaar ging zijn aandacht en inzet vooral uit naar IT- en Cybersecurity, het GDPR-gebeuren en specifieke dossiers omtrent datacenterveiligheid en Schengen. Hij is zit veelvuldig in expertenpanels en is een graag geziene spreker met een persoonlijke aanpak omtrent "awareness en IT-opleiding" .