Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vlaamse Hydrografische Atlas en Bodemkaart (DOV) gaan in publieke review en worden authentieke gegevensbronnen

29/07/2019

Op 10 juli zijn de Vlaamse Hydrografische Atlas en de Bodemkaart (DOV) in publieke review gegaan.  De Vlaamse overheid heeft het idee van deze informatiebronnen authentieke bronnen te maken, maar vooraleer dat kan gebeuren, mag iedereen tijdens de publieke review vragen stellen en opmerkingen geven over de erkenning. De review duurt nog tot 9 augustus.

Via https://overheid.vlaanderen.be/informatie-vlaanderen/nieuws/start-publieke-review-bodemkaart-en-vlaamse-hydrografische-atlas kunt u de handleiding en documentatie van de bronnen raadplegen, en de nodige vragen/opmerkingen meegeven n.a.v. de review.

Na de reviewperiode zullen alle vragen en opmerkingen door het Stuurograan Vlaams Informatie- en ICT-beleid worden onderzocht, in het bijzijn van de bronhouder.

Wanneer deze informatiebronnen erkend zijn als authentieke bronnen zullen ze natuurlijk ook een plaats krijgen in de oplossingscatalogus van V-ICT-OR: https://www.v-ict-or.be/oplossingscatalogus/