Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

UITNODIGING : Betere ontsluiting van uw besluitvorming via Artificiële Intelligentie

17/09/2019

Als Burgemeester, bevoegde Schepen voor digitalisering en Smart Cities, Algemeen Directeur, Diensthoofd Communicatie of ICT Diensthoofd van uw stad of gemeente weet u als geen ander dat de vernieuwde publicatieplicht en openbaarheid van bestuur een aantal uitdagingen met zich meebrengt.

Citynet is een kwalitatief én laagdrempelig antwoord door Artificiële Intelligentie in te zetten om uw besluitvorming gemakkelijk te helpen ontsluiten. Een oplossing die uw documenten op één plaats verzamelt en ze makkelijk bevraagbaar maakt. Dit zowel voor interne werking als voor de burger via de Facebook pagina van uw stad of gemeente of via Facebook messenger op de smartphone.

Tijdens deze GRATIS ontbijtsessies komt Stad Gent samen met Digipolis vertellen hoe zij Citynet (meer info) geïmplementeerd hebben.

>> 23.09.2019 - VAC Antwerpen
>> 26.09.2019 - VAC Hasselt
>> 02.10.2019 - VAC Gent