Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Cyber & Information Security Day - 14.11.2019

18/09/2019

"Vrees niet, in deze mail zit (nu eens) géén cyber-gevaar verscholen".  Bijna elke mail, PDF-folder of elektronisch bericht zou moeten voorafgegaan worden door deze geruststellende woorden. Het lijkt anders alsof er door elke byte die wordt verstuurd, de onveiligheid verder wordt verspreid...

Via de 'Cyber and Information Security day' biedt V-ICT-OR jou een oplossing. Tijdens één dag ontvang je diverse tips, bredere inzichten en mogelijks zelfs enkele tools die je het leven veiliger maken. Tijdens de diverse sesssies van die dag krijg je deze oplossingen toegelicht, zodat je hiermee de informatieveiligheid van jouw organisatie en jouw leven beter kan beveiligen. De beveiligingsmaatregelen en de aandachtspunten stellen je zo in staat om deze onveiligheid terug te dringen.

Want door aanwezig te zijn, vergroot je meteen jouw praktische kennis en inzicht. Niet dat daardoor deze cyber-gevaren plots verdwijnen, maar wel zal jij inzien hoe je deze best kan aanpakken zodat je beter voorbereid bent op een veiligere toekomst.

>> Bekijk het voorlopig programma
>> Schrijf in