Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Let op: uw toegangsbadge is gekopieerd, uw account is leeg en uw profiel is aangepast...

24/09/2019

Wil je toegang tot de VRT, tot de politie of het OCMW?
Beveiligingsexpert Nico Cool ontdekte dat toegangsbadges heel makkelijk na te maken zijn. Met een simpel toestel, dat iedereen online kan bestellen, maak je in enkele seconden een kopie. Hoe komt het dat de toegangskaarten zo onveilig zijn? Waar zitten de aanvankelijke problemen, die deze misbruiken 'zomaar' mogelijk maken?

Dagelijks stoot Nico op andere, nieuwe veiligheidsuitdagingen. Bijvoorbeeld omtrent een gehackt account of een volledig aangepast profiel (weliswaar zonder jouw toestemming). Hij komt tijdens de Cyber & Information Security Day op 14 november in Lamot Mechelen vertellen of we ons kunnen beschermen tegen vervalsingen of e-inbraken? Hoe we onze dagelijkse zaken beter beveiligen? En wat zijn de gouden tips die hij ons wil/kan aanreiken?

>> Meer info