Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Strategie en prioriteiten van de nieuwe GBA

10/10/2019

Ongeveer een half jaar geleden kreeg de Gegevensbeschermingsauthoriteit een nieuwe voorzitter, David Stevens. Wij nodigden hem alvast uit voor onze Cyber & Information Security Day op 14 november.

David Stevens startte zijn carrière als academisch onderzoeker en onderzoeksmanager bij het Interdisciplinair Centrum voor Recht en ICT (momenteel: Centrum voor IT & IP Law, Katholieke Universiteit van Leuven) en heeft daarom uitgebreide kennis, zowel op nationaal als op Europees niveau. Hiervoor was hij de Data Protection Officer  bij Nielsen, een toonaangevend internationaal bedrijf in de media, reclame en e-commerce. Daarvoor, was David Stevens de DPO van Telenet.

Tijdens deze uiteenzetting op de Cyber & Information Security Day zal de voorzitter van de Gegevensbeschermingsautoriteit het nieuwe strategische plan toelichten, met bijzondere aandacht voor overheidsinstanties en beveiliging van informatie.

>> Cyber & Information Security Day