Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Niet te missen: Jos Creese als gastspreker op onze Cyber & Information Security Day

23/10/2019

Jos Creese kijkt ernaar uit om nog eens voor onze Vlaamse publieke sector te komen spreken. Hij is een gepassioneerd pleiter voor digitalisering inzake publieke dienstverlening, aangezien dit het leven van de burger fiks vereenvoudigt. Bovendien wordt hij in toenemende mate betrokken bij de werking van de Britse overheid rond cyberrisico's .

Meer dan een decennium lang nam hij voor Hampshire County Council de rollen op van CIO (Chief Information Officer) en CDO (Chief Data Officer). Tevens was hij voorzitter van de British Computing Society (BCS) en van de Society of Information Management (Socitm).

Een must-see dus!

>> Schrijf je als de bliksem in op onze Cyber & Information Security Day.