Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Slimme IT-oplossingen voor steden en gemeenten: het open city platform

28/10/2019

Snelle, goedkope, open, innovatieve en flexibele ICT-oplossingen die een gepersonaliseerde e-dienstverlening mogelijk maken … het is een droom van veel gemeenten en steden.
Via het project ‘Open City Application Programming Interface’ (OCAPI) onderzoeken V-ICT-OR en Digipolis Antwerpen de mogelijkheden van een open city platform waarop elke Vlaamse gemeente of overheidsdienst softwaretoepassingen zou kunnen bouwen en toch zijn eigenheid behouden.
Benieuwd naar de mogelijkheden die het platform jouw stad of gemeente zou kunnen bieden? Tijdens deze breakout sessie op Manage IT 2019 geven we je graag een blik voor en achter de schermen. We tonen je hoe je met het city platform aan de slag kan en wat je ermee kan doen.

>> Schrijf je in voor ManageIT 2019