Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Use case Duffel: de succesvolle Switch naar de Digitale Transformatie

06/11/2019

We liggen allemaal wakker van de Digitale Transformatie, maar wat is dat nu juist? Hoe ga je van het buzzword Digitale Transformatie over naar langetermijnplanning en hoe groepeer en concretiseer je de verschillende aspecten ervan? Niemand verandert om te veranderen, maar om er iets van meerwaarde uit te halen. Daarom focussen we op deze vier digitale uitkomsten:

  1. Empower je medewerkers
  2. Verbind (met) je klanten
  3. Optimaliseer je Processen
  4. Transformeer je Producten en diensten

Tijdens deze sessie gaat Evert D’Hondt, Business Productivity Evangelist van Synergics, samen met Anne Faes, afdelingshoofd interne ondersteuning van de gemeente Duffel, dieper in op de digitale transformatie van Duffel.

Hoe deze uitdagingen en doelstellingen te groeperen (1), hoe de oplossing vorm te geven (2) en tot slot hoe deze op een goede manier in de organisatie te brengen via Change Management (3), dat zijn de vragen die we hier beantwoorden.

Het einddoel is te komen tot productievere en meer betrokken medewerkers, en een veiligere werkomgeving.

>> Schrijf je in voor ManageIT 2019