Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Zijn open city-platformen de toekomst? Part II

14/11/2019

Wist u ... dat er fraaie, open innovatietrajecten bestaan die gemeenten toestaan gemakkelijker gebruik te maken van collectieve ideeën, vaardigheden en investeringen, waarmee dan weer nieuwe producten en diensten kunnen worden ontwikkeld? De convergentie tussen open innovatie en technologische trends zorgt voor een gestage transformatie van de IT-omgevingen in onze steden en gemeenten.

Het aantal slimme sensoren stijgt ook zienderogen, met een massa aan (on)gestructureerde gegevens. Weet u al waarvoor u die gegevens gaat inzetten? Misschien kunnen uw College van Burgemeester en Schepenen met deze informatie meer gefundeerde beslissingen nemen? Hebt u al gedacht aan de beveiliging van die gegevensstromen?

Krijg op ManageIT 2019 de nodige tips over welke trajecten er nu al bestaan waarin u kunt instappen, en hoe ook u 'slimme oplossingen' kunt gaan uitwerken en afnemen.

>> Schrijf je nu in!