Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uw inschrijving voor Manage IT 2019 = 2 gratis boeken

06/12/2019

12 december organiseert V-ICT-OR terug Manage IT 2019. Inschrijven kan nog altijd hier: https://www.v-ict-or.be/events/manage-it-2019

Alle deelnemers van ManageIT 2019 krijgen GRATIS:

  • 1 exemplaar van het boek Technologie, ethiek en beleid (Dirk Collier)
  • 1 exemplaar van het boek Informatieveiligheid en cybersecurity duiden via film (een gloednieuwe publicatie van Marc Vael)

Het eerste boek gaat over de ethische vragen bij het gebruik van technologie. Waar we een halve generatie geleden nog vele processen handmatig uitvoerden, en vaak op papier, schakelen we nu volop over naar vereenvoudiging en digitalisering. The sky is the limit, maar langs de andere kant moeten we ook de valstrikken vermijden, en ethisch handelen. Technologische processen (denk aan profiling) moeten we dus kritisch benaderen.

Het tweede boek gaat over technologische inbreuken – zowel uit films als uit de echte wereld - en over de mogelijke gevaren die ICT met zich meebrengt. Technologiemisdrijven die we in populaire kaskrakers zien zijn dikwijls veel minder een ver-van-je-bed show dan we vermoeden. “Reality is stranger than fiction”.

Food for thought dus. Kom zeker naar Manage IT om jouw exemplaren op te halen!