Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Manage IT 2019 - Schrijf nog snel in!

09/12/2019

Lokale overheden staan onder grote druk om hun digitale dienstverlening te optimaliseren en verder uit te breiden. Burgers en ondernemingen worden steeds veeleisender, de maatschappij evolueert razendsnel, en we hebben alle moeite om bij te benen. De redenen zijn gekend: te weinig mensen, te weinig middelen, te weinig capaciteit ... Bovendien werken we in silo's, naast elkaar, terwijl we intern onze diensten juist met elkaar zouden moeten verbinden.

Anno 2019 zien we echter fraaie, innovatieve platformen ontstaan waarlangs lokale overheden collectief profielen, vaardigheden en diensten kunnen afnemen: open city platforms. Maak op Manage IT 2019 kennis met 3 van deze platformen: LB365, OCAPI en S-LIM. Ontdek de grootse mogelijkheden van interregionale samenwerking ...

Er komen bovendien 3 overheidsplatformen die maximaal met elkaar connecteren (DAV, Polivisu, LBLOD), het MAGDA-team staat u te woord tijdens een interactieve workshop, een aantal lokale besturen komen praten over hun projecten en een aantal bedrijven laten u ten slotte graag kennismaken met hun diensten en producten.

Manage IT 2019 is nu donderdag 12/12 => Schrijf je snel nog in! https://www.v-ict-or.be/events/manage-it-2019