Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleidingsaanbod 2020 Vlaamse overheid rond archief- en informatiebeheer

06/12/2019

De Coördinerende archiefdienst van Het Facilitair Bedrijf zet vanaf 2020 meer in op vorming m.b.t. archief- en informatiebeheer. Dit opleidingsaanbod bevat opleidingen die toegankelijk zijn voor zowel de Vlaamse overheid als voor lokale besturen.

Het actuele opleidingsoverzicht met de geplande opleidingen voor volgend jaar en de links naar de inschrijvingsformulieren is te vinden op de opleidingscatalogus van de Vlaamse overheid. Hou er rekening mee dat voor sommige sessies het aantal plaatsen beperkt is. Let ook op 'doelgroep': sommige opleidingen zijn geschikt voor zowel lokale overheden als de Vlaamse overheidsinstellingen, andere dan weer niet.

Raadpleeg de hierboven vermelde webpagina regelmatig om op de hoogte te blijven van verdere updates van de opleidingscatalogus. Ingrijpende wijzigingen zullen extra worden gecommuniceerd.