Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Warme oproep voor het CSCC-congres van 22/01/20

17/12/2019

Open & Agile Smart Cities organiseert jaarlijks het boeiende Connected Smart Citites Conference waarop steden en gemeenten, beleidsmakers, onderzoekers en bedrijven samenkomen om te werken rond nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen, meer bepaald op vlak van de technologie, markt en beleid.

Dit jaar vindt het CSCC-congres plaats op 22/01/20 in Brussel en is het thema “Scale With Us”. Dit onderwerp verwijst naar de globale initiatieven – ondersteund door partnerorganisaties gaande van de Europese Commissie tot de G20 – die stedelijke digitale oplossingen opschalen om de levenskwaliteit in onze steden, gemeenten en gemeenschappen te verbeteren.

In 4 tracks – GREEN, PEOPLE, ECONOMY en TECH – wordt er besproken hoe open standaarden en een minimale interoperabiliteit ervoor kan zorgen dat lokale besturen en bedrijven een open en globale smart city markt voor data en diensten kunnen opzetten, gebaseerd op de noden van de lokale besturen.

Inschrijven kan hier. Leden van V-ICT-OR kunnen de kortingscode gebruiken voor deelname: LOLA_CSCC20_CITY. Bedrijfspartners van V-ICT-OR kunnen dan weer volgende code gebruiken: LOLA_CSCC20_GA