Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Maak kennis met ons nieuwste teamlid!

21/02/2020

De organisatie van V-ICT-OR wordt weer een beetje groter. Vanaf midden maart komt Ann Van Hove als projectmedewerker ons team vervoegen. Ann zal als DPO het premiumdienstenpakket begeleiden en een rol spelen op vlak van informatieveiligheid. Bij haar kan je ook terecht voor de projecten BuyIT Public en Network of IT Skills (NoITS).

De laatste jaren was zij actief als IT-manager, waarbij haar focus lag op het optimaliseren van bestaande toepassingen alsook het implementeren van nieuwe technologie. Haar interesse ligt vooral in het begeleiden van verandertrajecten en het geven van duidelijke informatie.

In haar vrije tijd gaat Ann graag naar culturele voorstellingen en de occasionele citytrip valt altijd in de smaak.

Wij wensen Ann alvast hartelijk welkom bij V-ICT-OR!