Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Wat brengt V-ICT-OR in het voorjaar?

27/02/2020

V-ICT-OR organiseert voor jullie weer tal van opleidingen en kennisdagen in het voorjaar. Het programma voor 2020 raakt stilaan gevuld. Wij draaien op volle toeren om jullie een interessant aanbod aan te bieden.

Vandaag trappen we onze kalender af met de kennisdag rond cybersecurity. Cybercriminelen zijn ongelooflijk inventief tegenwoordig. We moeten samen de strijd aangaan en één front vormen.

Wat mag je nog verwachten dit jaar?

  • In maart organiseert V-ICT-OR samen met IT Care een opleiding over Sharepoint (basis) en veiligheid.
  • Begin april gaat de kennisdag “To Cloud or not to Cloud” door waar we dieper ingaan op allerlei cloudoplossingen en hoe je cloud computing het best kan inzetten. Het einde van deze maand sluiten we af met de kennisdag change management die in samenwerking met BCT wordt gegeven.
  • Wie een opleiding wil volgen over licentiebeheer komt in april ook aan zijn trekken. IT Care zal wederom deze opleiding faciliteren.
  • In mei staat uiteraard Shopt IT op het agenda. Momenteel krijgt het programma vorm. Wij verwachten jullie op 14 mei in het meeting center van Flanders Expo.
  • Geïnteresseerd hoe je grip kan krijgen op jouw softwarearchitectuur of hoe je als lokaal bestuur kan samenwerken inzake het aankopen van IT? Hou dan de maand juni zeker in de gaten!

Meer weten? Klik hier voor meer info