Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

AI voor Openbaarheid van Bestuur "The Art of the Possible"

11/03/2020

Hoe kan Artificiële Intelligentie bijdragen tot de digitalisering van Vlaamse overheden? Tijdens Shopt IT komt u in deze sessie te weten welke mogelijkheden er zijn, gaande van een voorzichtige aanpak tot visionaire standpunten omtrent Open Data Policies.

We zien de eerste applicaties voor lokale besturen ontstaan. Stad Gent zet in het kader van Openbaarheid van Bestuur o.a. hierop meer en meer in. Door het gebruik van deze nieuwe technologie kan binnen de digitale dienstverlening medewerkers en burgers vlotter toegang krijgen tot bestuursdocumenten en besluitvorming.

Deze eerste successen zetten de deur open voor tal van nieuwe oplossingen die steden en gemeenten op korte termijn naar een keerpunt kunnen brengen.

Ontdek wat AI voor uw besluitvorming kan doen in oa. OpenCity platformen maar ook hoe de nieuwste technologie kan helpen met audiovisuele captatie van gemeenteraden. Of wat dacht u van OpenDemocracy? Een concept om de inhoud van uw besluiten te publiceren via visuele tools. De toekomst bestaat reeds vandaag!

Stephen Lernout, Business Development & Innovation Nalantis vertelt u er alles over tijdens Shopt IT! 

Wil u deze, en nog tal van andere interessante sprekers horen, kom dan naar Shopt IT op 14 mei 2020 in Flanders Expo.

>> Klik hier om in te schrijven voor ShoptIT 2020!