Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe Belgische eID-kaart bekroond met titel 'beste regionale identiteitsbewijs'

13/03/2020

België is deze week in de prijzen gevallen op de High Security Printing-conferentie in Lissabon. Daar mochten we de prijs voor de “beste regionale identiteitsbewijs” in ontvangst nemen. Wat niet veel mensen weten, is dat wij al 17 jaar lang een pionier zijn in innovatie en beveiliging op het gebied van elektronische identiteitsbewijzen. Hiermee staan we bovenaan de lijst voor het best beveiligde drukwerk, de beste systeeminfrastructuur en de beste implementatie van een officieel paspoort, identiteitsbewijs of andere type beveiligingspas.

Meer weten over wat die nieuwe e-ID allemaal kan en waarom het een stap vooruit is? Zie onze vorige post van een tijdje terug.

Verder: