Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Traject OSLO besluitvorming: documentatie en webinar

16/03/2020

Op 19/02/2020 organiseerde Informatie Vlaanderen een plenaire sessie rond het traject OSLO-besluitvorming. Dat laatste beoogt een verbeterde transparantie van de besluitvormingsprocedure (t.e.m. de publicatie in het Belgisch Staatsblad) en een verbeterde uitwisseling van die gegevens en documenten tussen de betrokken departementen, agentschappen en kabinetten. De Vlaamse overheid kijkt hiervoor naar Linked Open Data voor het beheer en de opslag van de data. Tijdens de besluitvormingssessie is er met alle betrokken partijen afgestemd.

Leden van V-ICT-OR kunnen het verslag en de presentatie op onze bestandsbibliotheek inzien.

Bovendien organiseert Informatie Vlaanderen op 25/03 van 11u tot 12u30 een webinar waarin je de laatste stand van zaken komt te weten rond dit traject. Neem deel via volgende manieren:

  • Klik hier om langs de app 'Hangouts Meet' deel te nemen.
  • Neem deel via telefoon: ‪+32 2 896 37 77, pincode: ‪443 290 911#