Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

YES Sportkampen introduceert DIGICAMP, de digitale uitlaatklep tijdens de paasvakantie

25/03/2020

Ouders, nu al onzeker over hoe je je kind de hele paasvakantie kan entertainen? Moeilijkheden om opvang te vinden? Dan is deze post wellicht iets voor jullie.

Ken je YES Sportkampen al? Het is een organisatie die avontuurlijke sportkampen organiseert voor jongeren, waarbij ook een kwalitatieve begeleiding voorzien wordt. Net als vele andere sportkamporganisatoren zag YES Sportkampen zich genoodzaakt zijn sportkampen tijdens de paasvakantie te annuleren. Jammer, maar uiteraard staan veiligheid en gezondheid bovenaan de agenda nu. 

En toch ... Is er dan geen alternatief mogelijk? Jazeker, namelijk met het YES Digicamp.

Digicamp?

Dit (gratis) digitale kamp gaat door tijdens de 1ste week van de paasvakantie, elke werkdag van 09u00 tot 16u00. Net als de fysieke kampen dus, maar dan in een digitaal jasje. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen er elke dag terecht voor leuke en creatieve sport- en spelactiviteiten. Een fort bouwen of zelf speelgoed knutselen? Dansje tussendoor? YES bedenkt de opdrachten, de kinderen thuis voeren ze uit. Alle activiteiten of opdrachten worden via livestream, video of foto gecommuniceerd op de extra webpagina die speciaal hiervoor werd opgezet.

Wat heb je nodig?

Een e-mailadres om je in te schrijven en een internetverbinding om alle opdrachten digitaal te lezen op de webpagina. En natuurlijk ook je verbeelding en enthousiasme! Alle activiteiten kan je uitvoeren met de spullen in je huis.

Meer informatie over het kamp en de inschrijving vind je op de website:

Klik hier en hier.