Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vacature de wereld uitsturen? Denk ook aan V-ICT-OR als platform!

07/04/2020

We zien veel vacatures van onze leden verschijnen op diverse platformen: websites, LinkedIn, Facebook, Twitter ... Maar wist je dat je als lid van V-ICT-OR je vacature GRATIS kunt verspreiden via onze website? Dit zelfs tot 3x/jaar. Dit en alle andere voordelen van leden vind je nog altijd op onze infopagina.

97% van de Vlaamse lokale besturen is actief op onze website. Dat maakt van de website een interessant medium om jouw vacature meer zichtbaarheid te geven.

Ook gebruikmaken van deze mogelijkheid? Stuur een mailtje naar marcom@v-ict-or.be met je vacature en het logo van jouw lokaal bestuur/agentschap. Idealiter vermeld je ook de deadline voor het indienen van sollicitaties (deze kunnen we dan verwerken in de nieuwspost).

We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij de zoektocht!