Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar Papierloos werken

16/04/2020

Ligt jouw bureau vol met papieren ? Vind jij jouw weg erin terug? Of heb jij juist een zeer geordende – papierloze- bureau? Kan je niet voorstellen hoe je papierloos aan de slag moet? Volg dan zeker onze webinar op dinsdag 21 april om 11u.

In tijden van COVID-19 zijn we massaal thuis aan het werk. Dit heeft als effect dat we merkbaar minder printen en kopiëren en toch min of meer papierloos leren werken. Het milieu is ons hiervoor alvast dankbaar. Heb je al gemerkt dat je nu documenten gemakkelijker en sneller terugvindt? Bovendien creëer je meer (kast)ruimte en gaan de kosten naar beneden.

Via Karolien Van Bel van Belfinity kom je te weten hoe je dit op korte termijn verder kan afbouwen en kan optimaliseren. Volg deze webinar op dinsdag 21 april om 11u. en zet een belangrijke stap richting papierloos werken!

Inschrijven kan hier.