Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar Technologie in strijd tegen COVID -19

15/04/2020

Hoe kan je artificiële intelligentie inschakelen in de strijd tegen COVID-19? Frank Aernout van Nalantis legt je dit uit in onze webinar op woensdag 22 april om 14u.

In ons land zijn momenteel meer dan 1 miljoen mensen technisch werkloos gezet omwille van het COVID-19 virus. De meeste onder hen zijn bijna rond met hun huishoudklusjes. Stel jij jezelf ook de vraag: “Wat nu gedaan?”.

Nalantis heeft hiervoor een uniek, slim en gratis platform opgericht: www.helpdehelpers.be. Deze website is een brug tussen vrijwilligers die graag hun steentje willen bijdragen en de acute noden in de medische sector, op alle vlakken. Iedereen kan zich aanmelden dmv CV, een korte beschrijving of een ingesproken boodschap. Anderzijds kunnen ziekenhuizen, zorginstellingen of andere medische centra er heel snel en gemakkelijk bekend maken aan welke job ze dringend nood hebben.

Het matchen van de profielen is gebaseerd op een doorgedreven tekstanalyse op basis van artificiële intelligentie, versterkt met een inhouse team van linguïsten. Deze technologie analyseert de job-nood en vertaalt de kerncompetenties naar een shortlist van de meest geschikte jobs voor elke kandidaat en de beste kandidaat voor elke job.

Wil je graag meer weten hoe de technische kant in elkaar zit? Frank Aernout van Nalantis vertelt hierover meer in een webinar op woensdag 22 april om 14u.

Inschrijven kan hier.