Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Werkt u al met tags in MS Teams?

17/04/2020

Wist u dat u met tags in MS Teams heel snel en eenvoudig een groep mensen kunt bereiken?  

Door te taggen kunt u personen categoriseren op basis van kenmerken, zoals rollen, projecten, vaardigheden, cursussen en locaties. Met de tag ‘stuurgroep’ of 'project managers' of ‘Regio Scheldeland’ kunt u bijvoorbeeld groepen mensen bereiken in teams, zonder dat u elke naam hoeft te typen.

Wanneer een tag is toegevoegd, kunt u deze aanspreken in een kanaal door middel van @’naamvandetag’. Iedereen die aan dat label is toegewezen, ontvangt een melding op dezelfde manier als wanneer ze afzonderlijk worden vernoemd @’naam’.

Een andere manier om een tag te gebruiken, is om een nieuwe chat te starten en vervolgens de tag te selecteren die is toegewezen aan de personen die u wilt bereiken.

Meer info hierover kan u lezen via deze link.