Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

E-depot vanaf nu beschikbaar!

20/04/2020

Vanaf nu kunnen overheden in Vlaanderen hun informatie veilig bewaren in het E-depot. Het Digitaal Archief Vlaanderen (Het Facilitair Bedrijf) heeft sinds 6 april het E-depot als webapplicatie ter beschikking gesteld. Hierdoor is de dienstverlening van het Digitaal Archief Vlaanderen volledig actief.

Het digitaal Archief Vlaanderen biedt 2 platformen aan i.k.v. het beheren, bewaren en toegankelijk maken van afgesloten overheidsinformatie:

 Uiteraard kan je bij het Digitaal Archief Vlaanderen ook nog terecht voor:

  • Een helpdesk 
  • Ondersteuning bij concrete cases  
  • Opleidingen  

Naast het handige materiaal en de support van het team Digitaal Archief Vlaanderen biedt V-ICT-OR in het kader van zijn dienstverlening (premiumpakket) begeleiding aan inzake informatiebeheer en digitale archivering. Als je op zoek bent naar ondersteuning (bv. opschonen archief, voorbereidingen implementatie DAV, tips informatiebeheer), dan kun je bij ons terecht. Zie premiumpakket voor meer info of stuur een mailtje naar premiumpakket@v-ict-or.be

Wens je gebruik te maken van het E-depot, neem dan contact op met digitaalarchief@vlaanderen.be