Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Benieuwd wat V-ICT-OR jou in mei te bieden heeft?

30/04/2020

Onze reeks webinars loopt gestaag door.

  • Vandaag 30/04 staat de webinar Power Platform op het programma. Daarin bekijken we hoe je slimme flows (Power Automate) en dashboards (Power BI) opzet voor jouw werking. Mooie use cases in dat verhaal zijn o.a. dat van Carglass en de Franse spoorwegen.
  • Volgende week dinsdag 5/05 komt de webinar 'Hoe krijg ik grip op mijn beleidsrapportage?' dat inzoomt op de problematiek om de juiste (financiële en andere) info structureel in rapporten te krijgen, en om dergelijke specifieke info gericht in strategie te vertalen. Dergelijke strategie kan dan opgenomen worden in het meerjarenplan, en geconcretiseerd worden met acties en deadlines.
  • Diezelfde week op 8/05 hebben we de webinar 'Hoe analyseer ik grote hoeveelheden data van verschillende databronnnen?' waarin we uitdiepen hoe je grote hoeveelheden (vaak ongestructureerde) data kunt bundelen om statistieken te bekomen en andere nuttige overzichten, en hoe je dat aanwendt om je dienstverlening slimmer aan te pakken, bv. door de klant sneller te woord te staan.
  • Op 14/05 volgt de webinar referentiearchitectuur. Daar zullen we inzoomen op datastandaarden (we zoomen in op de Europese richtlijnen, single digital gateway en OSLO) en op referentiearchitecturen (EIRA en V-ICT-OR).
  • Een aantal extra webinars komen jouw richting nog uit. Zo hebben we eentje rond digitaal tekenen in petto voor jou, evenals een sessie rond digitalisering, regionale samenwerking en businesscontinuïteit / disaster recovery. We hopen jullie daar ook te mogen verwelkomen!
  • Het overzicht van webinars bekom je nog altijd op deze pagina, inclusief de linken naar de bestanden van de webinar, gratis toegankelijk voor onze leden. Onze platinum bedrijfsleden kunnen deze zaken ook inzien.

Check zeker onze bestandsbibliotheek, want die loopt aardig vol. Naast al het webinarmateriaal delen we hier presentaties en ander materiaal van de laatste stuurgroep lokaal e-gov (waar lokale besturen, Vlaanderen en de federale overheid samen in zetelen), zoals filmpjes van de presentaties en de presentaties zelf.

En uiteraard blijven we besturen ondersteunen, kennis delen, kenniskringen opzetten ... Ondanks de maatregelen blijven we ons voor jullie inspannen! Hopelijk tot een van de volgende!