Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar 'Succesfactoren en valkuilen op de weg naar een geslaagde digitale transformatie'- 12.05.2020

07/05/2020

Wist je dat 30% van de gemeentelijke ambtenaren geen audio- of videomateriaal heeft op zijn PC of laptop? Dergelijke vaststellingen duiken pas op in disruptieve periodes, zoals nu tijdens de coronacrisis.

Het goede nieuws: dit kun je tegen de volgende crisis aanpakken, samen met een pak andere aandachtspunten inzake digitale omschakeling. Tijdens deze GRATIS webinar op 12 mei maakt Vanden Broele duidelijk wat digitaal werken nu betekent, o.a. op vlak van processen. En welke factoren je moet meenemen in de oefening. Communicatie is bv. cruciaal als je digitaler te werk wilt gaan. Zorg dus dat je werking op dat vlak van voldoende kwaliteit is!

>> Schrijf hier gratis in