Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Help mee aan een onderzoek rond de impact van COVID-19

14/05/2020

LOLA (Linked Organization of Local Authorities) heeft samen met Socitm in het Verenigd Koninkrijk én de grote steden van Europa (MCE) een "Covid-19 Digital & ICT Impact Survey opgezet". Ze willen hun leden (waaronder V-ICT-OR) inzicht geven in de uitdagingen waar zowel zij als andere bedrijven & organisaties door de huidige gezondheidssituatie voor staan en hoe goed of hoe vlot ze zich aanpassen.

 

Hoe meer verschillende lokale overheidsorganisaties in de publieke sector deze enquête invullen (en hoe uitgebreider de achtergrond van de mensen binnen die lokale overheid) hoe diepgaander de resultaten zullen zijn. Er zal bijgevolg ook heel uitgebreid gesegmenteerd kunnen worden bij het raadplegen van de resultaten (locatie, sector, grootte,...)

De resultaten zullen bijgehouden worden en aanpasbaar zjin, waardoor men inzicht krijgt in de veranderende uitdagingen en in de mate waarin we ons aanpassen.

U kan de enquête (15 à 20 minuten) nog tot eind mei invullen. 2 weken later zal er een eerste evaluatie gepubliceerd worden.

>> Klik HIER voor de enquête