Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar: Til het digitale kennismanagment in uw bestuur naar een hoger niveau

22/05/2020

De coronacrisis onderstreept het belang van de digitale beschikbaarheid van informatie en kennis. Met digitale toepassingen kunt u medewerkers helpen om de uitdagingen van vandaag en morgen met kennis van zaken aan te gaan. Maar hoe organiseert u de digitale ontsluiting van kennis?  Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers gelijk waar en wanneer toegang hebben tot de kennis die ze nodig hebben? Als voorbeeld tonen we u Vanden Broele Connect, een innovatief digitaal kennisplatform waarmee medewerkers altijd en overal toegang hebben tot wetgeving, actualia, interacteive procedures, modellen en zo veel meer. Benieuwd?µ

05.06.2020 | 10u00 - 11u00

>> Schrijf u dan in voor deze webinar!