Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Word jij ook lid van de Raad van Bestuur van V-ICT-OR?

27/05/2020

Hou je van de manier waarop het ambitieuze en kleine team van V-ICT-OR werkt? Wil je meesturen aan de richting waar deze dynamische ploeg heen gaat? Genoeg van werkgroepen en bijeenkomsten waar geen enkel resultaat uit voorkomt en die zonde van de verplaatsing zijn? Genoeg van individuele oplossingen zonder collectieve inzet van alle lokale besturen samen? Meewerken aan de generische referentiegemeente van de toekomst? Helpen aan radicale digitalisering van gemeenten? Wil je ons mee gaan ondersteunen en collectief helpen nadenken over hoe de gemeente van morgen er kan uitzien?
Dan ben jij wellicht klaar om lid te worden van onze raad van bestuur!

We zoeken mensen die met ons willen meewerken en kunnen meedenken over hoe onze organisatie - die werkt voor en door interne ICT-medewerkers en -verantwoordelijken - de lokale besturen nog beter van dienst kan zijn. Als lid van de Raad van Bestuur zetel je in het bestuursorgaan dat de strategische lijnen van de organisatie uitzet en word je betrokken bij de richting die V-ICT-OR inslaat. Als stakeholder binnen een lokale overheidsinstelling geef je de prioriteiten en noden aan die je binnen je eigen organisatie ervaart, zodat V-ICT-OR zijn activiteiten hierop kan afstemmen. De Raad van Bestuur komt elk kwartaal samen om tijdens brainstormsessies het verdere pad uit te stippelen en de leden zetelen tevens in de stuurgroep lokaal e-government die zeswekelijks bijeenkomt. Tijdens die laatste stuurgroep kaarten we vraagstukken aan die kaderen binnen alle overheidsniveaus (lokaal, Vlaams en federaal).

Wil je ook lid worden van de Raad van Bestuur? De enige vereiste is dat jij enkele jaren ervaring hebt met een ICT-afdeling of dienstverlening in een lokaal bestuur en er nog steeds tewerkgesteld bent. Wij kijken er naar uit om onze raad uit te breiden!
Laat het ons snel weten info@v-ict-or.be en kom bij onze club!